Fotballgruppa

• Aldersbestemt i frå 6 til 19 år
  • Seniorlag
  • «Gubbelag»/oldboyslag

Lindås idrettslag har eit anlegg beståande av

• 2 fotballbaner (ei grasbane og ei kunstgrasbane)
  • 1 femmarbane av kunstgras
  • 1 fleirbrukshall med fullskala handball/futsalbane.

Vår visjon:

Lindås idrettslag skal være ein klubb der det er plass til alle!

Våre verdiar:

• I Lindås IL helsar vi når me treffast og tar vare på kvarandre slik at alle trives best mulig.• I Lindås IL skal vi alltid vere høflig og vise god åtferd.
  • I Lindås IL representerer vi klubben på en positiv måte både på og utanfor bana.
  • I Lindås IL viser vi respekt for dommarar, motstandarar sine spelarar, trenarar, ledarar, og andre besøkande.
  • I Lindås IL tar vi vare på trenings‐ og kampfasilitetane våre og etterlet dei i den standen vi ønsker å finne dei sjølv.
  • I Lindås IL ser vi på gode holdningar hos spelarar, trenarar, foreldre og ledarar som like viktig som sportslig utvikling og resultat.

MÅLSETJING FOR FOTBALLGRUPPA:

• Fotballgruppa i LIL skal ha sterk vekt på bredde og  sosial profil i aldersbestemte klassar.

• Mest leikbetont i de yngste klassane.

• Utvikling frå 12-13 års alderen skal leggjast opp med stadig større innslag av sportslege krav.

• Fotballgruppa vil tilstrebe eit godt samarbeid med dei andre gruppene i laget vedrørande barneidrett.

• Fortsette å vidareutvikle samarbeidet med foreldre for å behalde eit trygt og godt miljø.

• Ønskjer at så mange som mogleg tar ferdighetsmerke.

• Fotballgruppa ønskjer å gje talentar moglegheit til vidareutvikling gjennom  diffransiering og hospitering innad i klubben, og i samarbeid med andre Nordhordlands  klubbar og evt. kretsens talentutviklingsprosjekter .

• Etablere eit fast tilbod til spelarar over 16 år (junior) for begge kjønn.
  • Ha tilbod til eldre spelarar som ynskjer å fortsetje med fotballen.
  • Arrangere årlig Fotball camp for våre eigne spelarar i årsklassen 10-15 år.

Drifta av Fotballgruppa er det foreldre som står for, og i overkant av 45 foreldre stiller som oppmenn og trenarar for at barn, unge og vaksne skal få spele fotball på Lindås.

Styret i fotballgruppa består av følgande personar:

Funksjon Navn E-mail   Tlf.Nr:
Leiar / Skriver Stian Støldal

lindasil.leiarfotballgruppa (a) gmail.com;

stian.stoldal (a) iktnh.no

977 94 438
Nestleiar / Sportslig ansvarlig / A-lags kontakt Yngve Njøten yngvenn (a) msn.no   917 45 711
Økonomiansvarlig Henrik Lindås hsl (a) bkkfiber.no   976 04 092
Medlem 1: Materialforvalter / Sponsor Ole Daniel Fjellanger ole.fjellanger (a) gmail.com   940 50 546

Medlem   2: Medlemsansvarlig / FIKS / Kretsen /

Trener&oppmann kontakt

Harald Lervåg halervaa (a) online.no   908 13 777