Aktivitet klubbhus

November 20

Idrettsmerkeprøve torsdag 3. september

Postet av Lindås IL den 30. Aug 2020

Torsdag 3. september kl 18.00 har du ein ny sjanse til å ta idrettsmerket.

Idrettsmerket har lang tradisjon og er ein fin måte å motivere seg til å halde seg i form. Ein kan velge ein av fleire øvelsar innanfor gruppene trim, spenst/presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet. Det er 16 alders-klassar frå 16-17 år til 90 år og eldre. Krava er sett slik at dei er innanfor rekkevidde dersom ein held seg litt i form. Her finn du meir info om øvelsar, klassar og krav.

Er du interessert, kan du møte på idrettsbana på Lindås torsdag 3. september kl 18.00. Passar ikkje dette, kan du ta kontakt med Nils Lauvås tlf 994 56 037 eller Ingvald Gjesdal tlf 408 00 084, så kan vi avtale ein annan dag.

Vil du ta idrettsmerket?

Postet av Lindås IL den 16. Jun 2020

Er du interessert, kan du møte på idrettsbana på Lindås torsdag 25. juni kl 18.00. Passar ikkje dette, kan du ta kontakt med Nils Lauvås tlf 994 56 037 eller Ingvald Gjesdal tlf 408 00 084, så kan vi avtale ein annan dag. Det blir også anledning å ta idrettsmerke etter sommarferien, vi kjem tilbake til med nærmare tidspunkt.

Trimkarusellen 29. mars avlyst

Postet av Lindås IL den 26. Mar 2020

På grunn av tiltaka mot korona-viruset, blir Trimkarusellen 29. mars avlyst.

Trimkarusellem 8.mars

Postet av Lindås IL den 8. Mar 2020

12 ivrige trimmarar stilte på sesongens sjette trimkarsell søndag 8. mars. Veret var heller ikkje denne dagen på vår side, men regnet tok i det minste ein liten pause den tida arrangementet pågjekk. Magnus Elvik var den einaste som stilte til start i klassen med tidtaking, og veteranen som nærmar seg 80 kom inn på 19.19, litt bak beste-noteringa frå tidlegare i vinter.

Neste trimkarusell er søndag 29. mars.

Magnus Elvik

Utan tid

Ann Kristin Hildal, Anne Britt Kolås, Rita Saltnes, Roald Saltnes, Gudveig Skjerve, Aslaug Sundsbø, Aud Sørli, Bernhard Sørli, Bjørn Thorson, Edith Thorson, Jørgen Øvstegård